|
|||||||
| View Poll Results: Ce ati dori de la Site-ul Otelului mai mult? | |||
| Poze cu jucatorii Otelului |
|
4 | 2.86% |
| Filmulete cu jocurile Otelului |
|
9 | 6.43% |
| Stiri zilnice cu Otelul Galati si cu jucatorii |
|
14 | 10.00% |
| Transmisia audio a meciurilor in direct |
|
8 | 5.71% |
| Mai multe download-uri cu Otelul Galati |
|
9 | 6.43% |
| O serie de produse oficiale Otelul Galati |
|
41 | 29.29% |
| Toate variantele de mai sus |
|
55 | 39.29% |
| Voters: 140. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Puneti fratilor si voi mai multe imagini cu stadionul ca cele de pe site facute cand e vara, soare si frumos dar la rezolutii mari si cat mai diferite sa poata sa le puna omul pe desktop....Si chiar si cateva facute de suporteri cu jucatorii si prelucrate frumos in Photoshop sau eu mai stiu ce, dar de cineva care se pricepe.
|
|||
|
|||
|
Puneti fratilor si voi un link pe site cu formularul completat cu datele fundatiei Otelul sa donam si anul asta 2% sin venit pt voi!
|
|||
|
|||
|
La inceputul sezonului am vrut sa cumpar un tricou sau echipament complet al echipei Otelul. Eu si cu inca 2 prieteni. Am fost la stadion inainte de inceperea sezonului. Ni s-a spus sa mergem in Tiglina 1. Am fost acolo si ne-au spus ca dupa etapa a treia poate va aparea ceva. Am trimis e-mail, dar ...... nimic.
Cand se va deschide magazinul on-line? Cand vor putea suporterii sa cumpere echipamente purtand sigla FC Otelul Galati? La Steaua, Dinamo, CFR etc. este posibil asa ceva. Nu mai spun de Ajax, Udinese, Olympique Marseille etc. Am fost acolo si este incredibil ce marketing au aceste cluburi. La Otelul, marketing -ul este sublim, admirabil, dar lipseste cu desavarsire. |
|
|
|||
|
|||
|
pe pagina aia scrie "Magazinul online va fi disponibil in curand. "
ai si tu putina rabdare )
|
|
|
|||
|
|||
|
Are cel putin 1 an - 1 an si jumatate acel anunt de "disponibilitate in curand".
|
|
|
|||
|
|||
|
cand va fi gata magazinul online . findca as dori si eu ceva produse si nu am de unde sa iau
. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() Macar sa scoata chestia aia cu "Momentan, nu exista nici un produs disponibil." ca mai tare se fac de cacao. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Daca este un alt site, pune link -ul ca sa vedem cu totii despre ce este vorba.
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca vreti sa castigati ceva exista case de pariuri! :wink:
|