Ro En
  • Liga 1
    Cupa
    UEFA CL
    Ticketing
    Juvenil
    Nationale
    Diverse
    Mass-media
  • Clasament Liga 1
    Rezultate
    Meciuri
    Cupa Romaniei
  • Meciuri
    Clasament UCL
    Prezentare adversari
    Shop Champions League
    Multimedia
  • Jucatori
    Staff tehnic
  • Istoric
    Conducere
    Marketing
    Stadion
  • CENTRU DE COPII SI JUNIORI
    Echipa a II-a
    Grupele de copii si juniori
  • ZONA SUPORTERI
    Comunitate
    Multimedia: galerie foto, wallpapers, video
Datele de logare sunt invalide
Logare
Inregistrare Recuperare parola
  • ACASA
  • zona suporteri
  • FORUM
  • ULTRAS
  • MARIUS STAN A FOST INLATURAT D LA CONDUCEREA ECHIP

RASPUNDE

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

20-09-2011,17:12
mosquito Mesaje: 7 Data inregistrarii: 20/09/2011 Offline
Marius Stan a fost inlaturat d la conducerea echipei !!!

Acum ca aceasta echipa a castigat campionatul si urmeaza sa primeasca zeci de milioane de euro din participarea in Liga Campionilor,din drepturile tv si din vanzarea de bilete,vor toti nepriceputii in ale fotbalului sa-si inmoaie degetele in miere si sa administreze banii clubului. Cand echipa asta se zbatea la mijlocul clasmentului si nu avea nocturna nu prezenta interes pentru nimeni. O sa aiba soarta Unirii Urziceni,echipa asta,daca nu facem ceva. Tin sa va anunt ca daca Marius Stan nu va fi repus in functie cu drepturi depline toti suporterii Otelului vor iesi in strada si acest domn,Ionel Bors,nu va mai avea liniste nici ziua dar nici noaptea.

citeaza

20-09-2011,18:53
umbra444 Mesaje: 1 Data inregistrarii: 07/03/2009 Offline
..

asa face ala ca nu il suporta pe Dl Marius Stan  , acuma sigur va pune la conducere un catelus de-al lui ca sa poata ala sa semneze  si ei sa traga banii !  Domnule Bors esti o mizerie ptr acest oras ! acuma ar trebui ca si jucatorii sa fie de partea suporterilor ptr ca ei nu au primit primele ptr castigarea campionatului si e posibil ca dl bors nemultumit de prestatia echipei sa le dea jucatorilor amenzi ca sa nu le mai plateasca primele ! Dl Bors dati demisia !

citeaza

21-09-2011,01:30
Laguna GT Mesaje: 161 Data inregistrarii: 10/03/2010 Offline

Cel mai bine ar fi ca sa fie boicotate toate meciurile echipei. Sa nu mai mearga nimeni la meciuri, sa se faca proteste in oras etc. Nu se poate asa ceva. Cel care a stat la baza intregii echipe camipoane si care a creat aceasta echipa (de la antrenor si pana la cel mai tanar jucator adus), adica d-l Marius Stan, sa fie inlaturat in asemenea hal. Vor mafiotii ca sa ia banii din CL?
Suntem oare Unirea Urziceni 2???

citeaza

21-09-2011,03:17
danys73 Mesaje: 3 Data inregistrarii: 21/09/2011 Offline
Cand interesele ajung la rang de nesimtire!!! R U S I N E !!!!

Asa ceva...nici nu pot imagina...Nu gasesc pur si simplu cuvintele potrivite. Astia din CA in frunte cu dnul Bors au ajuns pur si simplu la limita decentei si respectului fata de acest club...sunt pur si simplu nesimtiti.
Oare nu se vad cad de penibili sunt....asa ceva...de fapt ce doamne iarta mai gasesti ceva normal in tara si societatea asta in ziua de azi. RUSINOS !!!

citeaza

21-09-2011,03:25

Un lucru e cert. Trebuie boicotata aceasta masura altfel Otelul va dispare...incet...dar sigur.

citeaza

21-09-2011,03:25

Un lucru e cert. Trebuie boicotata aceasta masura altfel Otelul va dispare...incet...dar sigur.

citeaza

21-09-2011,04:24
teasca Mesaje: 5 Data inregistrarii: 05/05/2011 Offline
Dilemma

bai fratilor, nu Ionel Bors este patronul echipei, daca francezii de la Combinat nu mai vor sa dea bani, nimeni nu se poate pune cu ei; Marius s-a saturat de javrele din fotbalul romanesc, de tot felul de acuze si de toti neavenitii care striga verzi si uscate pe stadion; se pare ca cineva are mari interese, iar Marius Stan ii incurca; nici mie nu-mi convine retragerea Domniei sale, si daca pleaca, sa iasa la inceputul meciului cu Mioveni, pe teren, sa explice tuturor microbistilor de ce face asta; sa fie sincer, cinstit si corect cu suporterii; iar daca EL vrea sa plece din cauza cuiva din club sa zica direct. Daca pleaca pentru a nu intra in conflict de interese (Presedinte de club si candidat la Primaria Galati) atunci cred ca e mai bine asa. Daca pleaca din cauza lui Porumboiu cu declaratiile ofensatoare aduse Otelului de curand, atunci sa nu o faca, sa lupte, pentru ca are un oras in spate.

citeaza

21-09-2011,05:29
Laguna GT Mesaje: 161 Data inregistrarii: 10/03/2010 Offline

Ce fac banii din CL..... 15.000.000 euro nu-s de lepadat. Javre ordinare din Combinat.
Cred ca jucatorii stiu cel mai bine situatia. Daca e asa cum prezinta presa, atunci ar fi bine ca ei sa refuze sa mai joace. Pur si simplu sa nu mai intre pe teren.

citeaza

21-09-2011,06:14
wonka Mesaje: 1 Data inregistrarii: 19/05/2011 Offline

Nu s-au saturat cat au furat combinatul,acum vor sa fure si echipa.RUSINE!!!

citeaza

21-09-2011,09:44
lucas Mesaje: 7 Data inregistrarii: 17/09/2011 Offline
jos comunismul

Au trecut 21 ani de la caderea comunismului dar au mai ramas cìtiva care se cred sefi si fac ce vor.Tin sa-i amintesc tov.Ionel Bors ca vremurile cìnd dadea ordine de sus au apus.Combinatul a reusit ìn frunte cu alti tovarasi cu minti la fel de luminate ca al lui sa-l duca la groapa,neavìnd alta preocupare s-a gìndit sa gestioneze el banii care vin de la liga.De altfel cìnd echipa se zbatea ptr evitarea retrogradarii acest tovaras mai punea piedica si el cu plata banilor catre club.D-le Stan nu trebuie sa demisionezi.Cer sa se faca referendum cu vot secret ca la marile cluburi din Europa sa vedem cine iese presedinte ìntre d-l Stan si tov.Bors.Comunistul asta nu poate sa faca ce vrea el.Trebuie sa fim alaturi de club toata suflarea galateana.Cum am iesit pe strazi si ne-am bucurat ptr.titlu si munca tuturor din acest club asa trebuie sa iesim acum sa ìmpiedicam acest comunist hot sa vina el sa conduca.Sper sa fie ìnlaturat si sa stea departe de acest club.De manageri ca el e plina Romania.Conducatori adevarati sunt cei care preiau o activitate de jos si obtin performante nu manageri tip Bors.Forza d-l STAN!

citeaza

22-09-2011,06:22
mama_minune1980 Mesaje: 7 Data inregistrarii: 05/04/2008 Offline

MIRAJUL BANILOR.ASA E LA NOI LA ROMANI.UNDE E CIOLANUL MAI GROS,HOP SI NOI.DE ASTA RAMANEM PE LOC,IAR ALTII SUNT CU MULTI ANI IN FATA NOASTRA.NU STIM NICI MACAR SA NE RESPECTAM SI SA NE PASTRAM VALORILE CARE SI ASA SUNT PE CALE DE DISPARITIE.BAFTA OTELUL!!!

citeaza

22-09-2011,15:19
obi_one Mesaje: 2 Data inregistrarii: 22/09/2011 Offline
speranta

doar timpul va da un raspuns la ceea ce se intimpla acum la OTELUL. sa dea DUMNEZEU sa fie bine.

citeaza

22-09-2011,15:39
PreStigeS Mesaje: 1 Data inregistrarii: 17/09/2006 Offline
Sinceritate

Eu inca astept un raspuns sincer din partea d-lui Marius Stan. Pana nu vine in fata n-tra si ne spune ce s-a intamplat cu adevarat eu personal nu pot sa-mi exprim o parere. Nu va avea sustinerea galatenilor 100% daca nu stim cu adevarat ce s-a intamplat. Nu pot iesi in strada sa-l sustin orbeste doar sa fiu o oaie printre altele. Sper din tot sufletul sa se rezolve problema, un presedinte de club mai bun decat Marius Stan nu prea mai gasim in viitorul apropiat.  = Otelul

citeaza

27-09-2011,22:56
axor Mesaje: 2 Data inregistrarii: 12/04/2011 Offline
ce urmeaza........????????

dormiti linistiti  DNA-ul vegeaza asupra voastra si la anul urmator primiti o  in partea dorsala ......adica sa aveti soarta urziceniului

citeaza

RASPUNDE

Pagina 1 din 1
1 

Forum: Ultras
Esti logat ca:

Subiect nou

Esti sigur ca vrei sa stergi acest mesaj

OK
Renunta

Copyright Otelul Galati SA 2011 | Termeni si Conditii | Contact

NewFlavorStudio