- ACASA
- zona suporteri
- FORUM
- PRONOSTICURI
- REGULAMENT !!!!
Din cate vedeti aici este rubrica pentru pronosticuri. Cateva reguli de baza desigur acesta e un regulament temporar, vom mai reveni cu completari si adaugiri :
1. Nu sunt acceptate pariuri e genul : 1X ; X2 ; 12. Spre exemplu luam un meci oarecare sa zicem : OTELUL – Cfr Cluj 1. Numai solist se pronosticheaza.
2. Nu se mai accepta discutii fara sens, orice alte discutii sunt considerate offtopic si in concluzie vor fi sterse.
Vor aparea si alte reguli, si poate in viitorul cel mai apropiat se vor face pronosticuri si pe premii (un abonament la meci ptr castigatorul concursului, tricouri, fulare....)
Succes la pronosticat.
La cererea catorva forumisti am hotarat sa stergem rezultatele primei etape (mai ales ca pt a doua nu a pronosticat nimeni) si sa incepem toti de la zero odata cu etapa a III-a. De asemenea vreau sa anunt pe aceasta cale ca in acest sezon de pronosticuri vor exista si premii la finalul stagiunii pentru primele trei locuri la 1x2 si doar pentru primul loc la scor corect. Inca nu am hotarat care vor fi premiile, dar veti fi anuntati pe parcurs.
Dregan am o sugestie pentru pronosticuri din sezonul urmator.
Pariurile "scor corect":pe langa nr de goluri date sa trecem si marcatorii,5 marcatori,daca ei marcheaza se pune la puncte in clasament.
pariul simplu 1/x/2 :pe langa pronostic sa dublam 2 meciuri,daca va iesi rezultatul corect d 1/x/2 se puncteaza dublu(ca pe forumul celalalt)
ar fi interesant..dar ptr mine care tin evidenta este foarte mult de lucru...eu unul muncesc si am avut unele etape in care nu am putut face clasamentele...daca isi ia cineva raspunderea k face clasamentele etapa de etapa face asa cum a zis valy
dregan ar fi cazul sa zici care sunt premiile ptr :
locul I - general
locul II - general
Locul III - general
locul I - scor corect
Shady cred ca trebuie facut thread separat :) Trebuiesc stiute lucrurile enumerate mai sus ca sa-i dam drumu' la joc: Ce premii vor fi.. cine se va ocupa de numararea si adunarea rezultatelor corecte (scor corect si pronostic corect).
threadul nu trebuie sa aiba posibilitatea de editare ;)