- ACASA
- zona suporteri
- FORUM
- OTELUL IN MASS-MEDIA
- OTELUL IN ZIARELE CENTRALE
http://www.asport.ro/stiri/108393/partida_otelul_cehlaul_se_disputa_cu_portile_inchise!.html
Formaţia Oţelul va juca meciul cu Ceahlăul, din etapa a 2-a a Ligii I, fără spectatori, după ce formaţia nemţeană a depus un memoriu la LPF prin care acuza lipsa turnichetelor de la stadionul din Galaţi.
Partida Otelul-Cehlaul se disputa cu portile inchise!
Directorul general al clubului gălăţean a admis că decizia LPF este corectă, însă a explicat că nu are ce face în această situaţie, pentru că stadionul nu este proprietatea echipei. "Este o măsură normală, de un an tot primim derogări. Regret că s-a ajuns la această situaţie, dar nu avem ce face", a spus Marius Stan.
Măsura LPF l-a întristat şi pe antrenorul Dorinel Munteanu, care a declarat: "Pentru noi această decizie este o grea lovitură, dar trebuie să jucăm în orice condiţii şi să câştigăm disputa cu Ceahlăul. Am văzut meciul cu Steaua şi nemţenii nu m-au impresionat cu nimic, nu au schimbat prea mult faţă de ceea ce jucau acum două sezoane. Sunt sigur că vor veni să se apere, dar sunt pregătit pentru orice tactică şi vreau neapărat să câştigăm.
Tehnicianul a salutat succesul Timişoarei din Liga Campionilor şi a apreciat că "este un rezultat care le face cinste timişorenilor şi este bine că echipele româneşti adună puncte pentru coeficientii UEFA", a mai adăugat Munteanu, în timp ce directorul general Marius Stan a comentat: "Este un rezultat remarcabil. S-a dovedit că atunci când te mobilizezui şi te dăruieşti total poţi să elimini chiar şi o câştigătoare de Cupa UEFA".
Meciul Oţelul-Ceahlăul, din etapa a 2-a a Ligii I, se va juca duminică, de la ora 18:00.
Marius Stan a adus psiholog la echipa pentru a trece peste inceputul dezastruos de campionat. Cu dorinel antrenor, nu ne salveaza nimeni
http://www.asport.ro/2009-09-10/fotbal_intern/liga_i/otelul_galati_si_a_adus_consilier_psigologic_pentru_jucatori!.html
Dorinel Munteanu spune ca nu si-a mai primit banii de câteva luni bune....
http://www.asport.ro/fotbal-intern,liga-i,dorinel-munteanu:-_n-am-mai-primit-vreun-ban-de-cateva-luni_,111917.html
Se vehiculeaza mai nou pe siteurile de sport romanesti, ca Otelul trebuie sa astepte pana vineri decizia de la TAS legata de cele 3 puncte obtinute prin depunctarea echipei Pandurii. Nu mai inteleg nimic. Ce am luat atunci, acum putem pierde ? Astia de la liga si federatie, chiar s-au speriat asa tare de noi, de vor sa ne indoaie pe final de campionat ? Ce se urmareste de fapt ? Dar mai presus de toate, CE SANSE SUNT CA DECIZIA TAS SA FIE IMPOTRIVA NOASTRA VINERI ? Ma poate lamuri cineva ?
http://www.gsp.ro/international/liga-campionilor/s-au-facut-de-ris-in-liga-acum-ramin-si-fara-jucatori-si-fara-antrenor-patru-refuza-prelungirea-dorinel-are-dor-de-duca-283036.html#add_comentariu
De data asta, chiar cred ca presa nu mai minte. Domnule Stan, toti gresim pentru ca suntem oameni. Cu atat mai mult esti supus greselii atunci cand ai mai multe responsabilitati pe cap. Iar suporterii au inteles acest lucru. Chiar, atat cat s-a putut, au venit si au inghetat de frig la meciul cu Basel. Dar, daca se va intampla ceea ce se vehiculeaza acum prin presa, nimeni nu cred ca va va ierta acest lucru. Din punctul meu de vedere 3 lucruri sunt clare:
1. DORINEL TREBUIE SA RAMANA LA OTELUL.
2. ANTAL, IORGA , SIRGHI TREBUIE SA RAMANA LA OTELUL. IBEH POATE PLECA.
3. TREBUIE ADUSI JUCATORI. NU AVEM VOIE SA NE MAI FACEM DE RAS NICAIERI. SUNTEM TOTUSI CAMPIONII EN-TITRE.
Rog suporterii care merg la meciuri (eu nu ajung la stadion pentru ca sunt plecat de 7 ani din Galati si ajung foarte rar acasa; am reusit insa sa ajung la meciurile din CL ale Otelului) sa puna niste banner -e de sustinere a acestor idei. Daca bineinteles sunt impartasite si de altii.
FORZA OTELUL !!!
http://www.gsp.ro/international/liga-campionilor/s-au-facut-de-ris-in-liga-acum-ramin-si-fara-jucatori-si-fara-antrenor-patru-refuza-prelungirea-dorinel-are-dor-de-duca-283036.html#add_comentariu
De data asta, chiar cred ca presa nu mai minte. Domnule Stan, toti gresim pentru ca suntem oameni. Cu atat mai mult esti supus greselii atunci cand ai mai multe responsabilitati pe cap. Iar suporterii au inteles acest lucru. Chiar, atat cat s-a putut, au venit si au inghetat de frig la meciul cu Basel. Dar, daca se va intampla ceea ce se vehiculeaza acum prin presa, nimeni nu cred ca va va ierta acest lucru. Din punctul meu de vedere 3 lucruri sunt clare:
1. DORINEL TREBUIE SA RAMANA LA OTELUL.
2. ANTAL, IORGA , SIRGHI TREBUIE SA RAMANA LA OTELUL. IBEH POATE PLECA.
3. TREBUIE ADUSI JUCATORI. NU AVEM VOIE SA NE MAI FACEM DE RAS NICAIERI. SUNTEM TOTUSI CAMPIONII EN-TITRE.
Rog suporterii care merg la meciuri (eu nu ajung la stadion pentru ca sunt plecat de 7 ani din Galati si ajung foarte rar acasa; am reusit insa sa ajung la meciurile din CL ale Otelului) sa puna niste banner -e de sustinere a acestor idei. Daca bineinteles sunt impartasite si de altii.
FORZA OTELUL !!!
Prietene in mare parte sunt deacord cu tine numai sa nu prea bagi in seama ce scrie GSP ca sunt numai fraierii mincinoasi, eu cred ca nu va pleaca nici un jucator si mai ales Dorinel.
Imi doresc si eu sa transefram cineva in iarna care ne poate da ceva in plus mai ales pt a castiga cupa. Dar in niciun caz pot sa zic ca n-am facut de ras in Europa pt ca am luptat in fiecare meci ca lei si am avut mare ghinion si cu Manchester si cu Basel in primul meci.Din punctu meu de vadare Otelul ar trebui s-abia 4 puncte dupa cum a jucat. Dar mai mult ca sigur un atacant si un mijlocas central n-ar trebui.
Ai dreptate cu GSP, la fel fiind si cu Prosport. Oricum, nu le iau in seama stiind foarte bine cum mananca rahat. De data asta insa am citit si un interviu a lui Marius Stan in care confirma oarecum problema legata de jucatori (posibila plecare a lui Antal, prelungirea contratelor lui Iorga si Sirghi, inca 2-3 transferuri). De asta am pus stirea asta aici.
Sper sa fie liniste la club. Avem nevoie sa ne calificam iar intr-o cupa europeana. Sa nu ramanem cu "experienta" CL pentru ca, ceva singular, nu ajuta la nimic. Trebuie sa jucam cat mai mult si cat mai des in Europa. Doar asa putem creste ca si club.
Ai dreptate cu GSP, la fel fiind si cu Prosport. Oricum, nu le iau in seama stiind foarte bine cum mananca rahat. De data asta insa am citit si un interviu a lui Marius Stan in care confirma oarecum problema legata de jucatori (posibila plecare a lui Antal, prelungirea contratelor lui Iorga si Sirghi, inca 2-3 transferuri). De asta am pus stirea asta aici.
Sper sa fie liniste la club. Avem nevoie sa ne calificam iar intr-o cupa europeana. Sa nu ramanem cu "experienta" CL pentru ca, ceva singular, nu ajuta la nimic. Trebuie sa jucam cat mai mult si cat mai des in Europa. Doar asa putem creste ca si club.
Uite si eu in zile trecute am citit un interviu a lui Stan numai ca era pe "Viata Libera" (adica nu exact "gura adevarului" dar macar e din Galati
) si zicea ca cu toti jucatori se va rezolva si ca Antal va ramane inca multi ani la Otelul. Nu stiu sincer unde sta adevarul totusi eu cred ca cel mai important e sa ramana Dorinel, pana cand va ramane el echipa asta are o sansa de a face ceva bun, daca pleaca el... Doamne fereste. El e singur care poate scoate ceva din jucatori sa zicem din nivel "mediu", daca din intemplare vine Andone (
) cred ca povestea noastra a luat sfarsit .