- ACASA
- zona suporteri
- FORUM
- ISTORIC OTELUL
- FC BASEL - OTELUL 14 SEPTEMBRIE
Am urmatorul traseu:
14.09.2011 Blue Air plecare Bucuresti 07.20 sosire Bergamo 08.30 cost 115 euro
15.09.2011 Wizzair plecare Bergamo 13.45 sosire Bucuresti 16.45 cost 60 euro
Ptr AdySL, STEEL, catastr80 o rugaminte:
Imi puteti spune daca aveti vreun loc disponibil in masina? Multumesc mult!
asta caut si eu, din pacate nu gasesc pe nimeni din zona Veneto, cu cine am luat legatura se afla in zona Lombardia si Piemonte....Milano, Torino, etc....prea departe.
Vand bilete sub pretul pietei la meciurile Otelului din Champions League de pe National Arena!
Otelul - Manchester United 180 lei
Otelul - Benfica 100 lei
Otelul - Basel 70 lei
Pachet complet: 230 lei
Atentie! Biletele sunt la tribuna a 2a. Contactati adresa: steaua_cool@yahoo.com
hai sa ne punem de acord, astept raspuns, e-mail-ul meu: adysteel@ymail.com
eu locuiesc in Bergamo, as vrea sa stiu la ce ora plecati din milano?
hai sa ne punem de acord, astept raspuns, e-mail-ul meu: adysteel@ymail.com
eu locuiesc in bergamo!
la ce ora plecati din milano?
Sincere felicitari pentru prestatia Otelului din seara asta. Nu a fost sa fie macar 1 punct. DAca vor juca asa si in celelalte 5 meciuri, putem scoate ceva pana la urma. Antal, Giurgiu, Pena, Grahovac, Ilie, Salageanu .... super baieti!
2 lucruri dupa meciul de azi: - Eu zic ca nu a fost penalty si cu atat mai mult nici vorba de rosu. - Parerea mea este ca Ibeh si Paraschiv nu au fata de CL. Pe Ibeh nu-l ajuta tehnica iar Paraschiv are 2 viteze in minus fata de ceea ce se joaca acolo.
Forza Otelul!
Am uitat, mea culpa: am felicitat echipa, dar l-am uitat pe cel care i-a asezat in teren si i-a motivat : Dorinel, ai pregatit foarte bine meciul, i-ai asezat bine in teren si i-ai motivat asa cum a trebuit. Bravo.
2 "lucruri" spun eu ca nu au mers : Ibeh (nu are treaba cu mingea) si Paraschiv (prea batran si lent pentru CL).