Ro En
  • Liga 1
    Cupa
    UEFA CL
    Ticketing
    Juvenil
    Nationale
    Diverse
    Mass-media
  • Clasament Liga 1
    Rezultate
    Meciuri
    Cupa Romaniei
  • Meciuri
    Clasament UCL
    Prezentare adversari
    Shop Champions League
    Multimedia
  • Jucatori
    Staff tehnic
  • Istoric
    Conducere
    Marketing
    Stadion
  • CENTRU DE COPII SI JUNIORI
    Echipa a II-a
    Grupele de copii si juniori
  • ZONA SUPORTERI
    Comunitate
    Multimedia: galerie foto, wallpapers, video
Datele de logare sunt invalide
Logare
Inregistrare Recuperare parola
  • ACASA
  • zona suporteri
  • FORUM
  • FOTBAL INTERN
  • SEZONUL 2011 - 2012

RASPUNDE

Pagina 3 din 4
1234 

Vezi primul necitit

27-11-2011,22:35
Laguna GT Mesaje: 161 Data inregistrarii: 10/03/2010 Offline

Chiar daca Dinamo s-a distantat un pic, dupa arbitrajele de pana acum, cred ca va fi anul CFR -ului. I-au furat pe fata pe cei de Vointa Sibiu (si nu doar pe ei in meciurile contra CFR). Nu mai spun de Steaua cu Brasov ce bataie de joc a fost (Steaua fiind favorizata).

citeaza

11-12-2011,20:03
Otelul - Rapid 2 - 0

Felicitari lui Dorinel & echipei pentru aceasta victorie importanta! E finalul turului si, dupa cum se vede, ne asteapta un retur foarte disputat. 
Forza Otelul!

citeaza

28-02-2012,18:56
Bafta in acest retur

Succes Otelul in acest retur si sa ne faceti sa visam frumos. Macar un trofeu sa ajunga iar la GL.

citeaza

05-03-2012,21:29
Bravo Concordia!

Felicitari celor de la Concordia. Victorie meritata. Ce ma deranjeaza nu este infrangerea ci faptul ca Otelul nu a jucat nimic. A jucat execrabil. Eu zic sa uitam de titlu. Cu asa joc si la 12 puncte de Dinamo .... s-a cam terminat.

citeaza

11-03-2012,08:00
Nici cu Ceahlaul?

Iar sunt restante financiare? Echipa nu joaca nimic, mimeaza doar ca joaca. Ori sunt restante financiare --> ar trebui rezolvate; ori i-a ''atacat" pe jucatori astenia de primavara --> Dorinel ar trebui sa ia masuri. Daca nu trecem de Vaslui in cupa, sezonul nu mai are nici o miza. 

citeaza

12-03-2012,08:46
katalinkostel Mesaje: 30 Data inregistrarii: 16/09/2006 Offline
Punct de vedere

Nu cred ca echipa este problema.Otelul joaca acelasi fotbal incalcit si anost de cand a venit Dorinel la Galati.Chiar si anul trecut cand am castigat campionatul,multe dintre meciurile in care am luat puncte au fost chinuite rau de tot!Asa ca schimbarea cred ca va fi benefica! 

citeaza

13-03-2012,09:21

Eu sunt de partea lui Dorinel si cred ca Otelul a avut doar de castigat prin cooptarea lui ca si antrenor. I-a tinut din scurt pe jucatori, a adus mentalitatea de afara (nu stiu cat a si reusit sa o implementeze; jucatorul roman inca nu stie ce inseamna sa fii 100% profesionist) si este tanar, deci cu mintea inca deschisa. Si, cu el am luat singurele trofee din vitrina clubului. Din partea mea, sa devina un Ferguson sau Venger, din punct de vedere al longevitatii.
Ma tem insa ca jucatorii au cam devenit "vedete" si nu mai trateaza meciurile cu aceeasi seriozitate. Din pacate pentru ei, sa se uite ca nu i-a cautat nimeni pentru a-i cumpara, deci, mai au de tras inca. Mai mult, cand am vazut niste poze cu "noul parc auto" de la club, dupa primirea primelor pentru castigarea titlului si a supercupei, m-am linistit; jucatorii nostri au intrat in tiparul unui jucator obisnuit: masini scumpe.
katalinkostel, cred ca vedem lucrurile total diferit. Indiferent cine dintre noi are dreptate, vreau un singur lucru: sa-si revina echipa mai repede.

citeaza

15-03-2012,22:41
Cupa

Felicitari ambelor echipe pentru un meci extraordinar. Chiar daca am pierdut, am stat cu sufletul la gura tot meciul si cu tensiunea mare de tot. Moralul sus pentru toata echipa. Dorinel & si echipa asta ne-au adus trofeele, ei ne-au bucurat in CL, trebuie sa fim alaturi de ei si la greu. Forza OTELUL !!! 

citeaza

16-03-2012,11:38
Arbok Mesaje: 54 Data inregistrarii: 06/07/2007 Offline
Acum ori niciodata...

Cu aceeasi echipa am luat trofee cu sacul, sa zic asa, dar Dorinel trebuie sa gaseasca o modalitate sa ii trezeasca... Nu putem trai din amintiri...

Daca vrem mai mult trebuie sa si punem osul la treaba si sa facem... Inca suntem ametiti de reusitele campionatului trecut...numai sa nu dam in altecele...

===========

P.S.: Scuzati-mi expresia mai neortodoxa, dar sa veedeti cat o sa se cace Porumboiu pe el ca vezi Doamne, ce echipa e asta care a luat campionatu, sau vai de noi, se vede ca...si eu mai stiu ce alte baliverne... Nu uitati insa ca rana inca e adanca rau la Porumbita si se va vindeca greu de tot ca am luat nou Campionatul si Supercupa si el a ramas cu buza umflata...Lumea poate sa fie rea, nu-i luati in seama... Noi sa ne vedem de ale noastre si altii pot sa si moara de invidie...

citeaza

18-03-2012,18:45

Un om cu capul pe umeri nu-i va baga niciodata in seama pe frustratii de Porumboiu si Iancu. Un om cu capul pe umeri va filtra mereu tot ce spun dobitocii astia 2. Cum ai spus si tu, noi ne vedem de ale noastre. Avem de luptat pentru un loc de EL. Forza Otelul! (Sper ca victoria de la Brasov sa insemne revenirea noastra in lupta, asa cum o stim pe Otelul de anul trecut).

citeaza

22-03-2012,05:20
Intrebare

stiti cumva cine mai este antrenor la Otelul...????

citeaza

22-03-2012,08:06
Otelul - Dinamo 1-1

A fost un arbitraj impecabil ..... pentru Dinamo. Au inceput butoanele sa functioneze din nou.
Sa vedem la meciul urmator dintre Dinamo - Vaslui, pentru cine va arbitra fluierasul?

citeaza

23-03-2012,08:38
Otelul-Dinamo 1-1

Noi nu vedem padurea din cauza copacilor!Arbitrajul a fost catastrofal si de o parte si de cealalta.Problema a fost ca lui Dorinel ia fost frica sa nu piarda meciul chiar si atunci cand avea un om in plus.Nu este posibil ca in atare conditii sa pastrezi la centrul terenului, pe faza de atac a noastra, 3 fundasi si pe inchizatorul Filip in fata lor.Patru oamnei care nu contribuiau cu nimic la joc.Asta spune multe!

citeaza

27-03-2012,08:02
C.F.R.-Otelul 2-0

Incetul cu incetul se va schimba si obiectivul...de la locul 9 in jos sunt sanse mari ca ori ce echipa sa retrogradeze....

citeaza

27-03-2012,08:23
Citat de la katalinkostel:

Incetul cu incetul se va schimba si obiectivul...de la locul 9 in jos sunt sanse mari ca ori ce echipa sa retrogradeze....

De ce oare se scrie prin presa ca a fost un meci amical si ca suntem oameni de onoare?

citeaza

27-03-2012,17:11
raspuns

Poate stii tu ceva..!!

citeaza

30-03-2012,21:27

Dupa 3 - 0 cu Vointa Sibiu, felicitari pentru victorie dar si pentru joc.
Forza OTELUL! Locul 5 poate fi atins pentru a merge un EL.

citeaza

31-03-2012,08:44

Pentru scor si cele trei puncte,ma pot bucura ,dar pentru joc mai putin.....

citeaza

14-04-2012,22:01
Otelul - Steaua 1-2

Nu mai pot, pur si simplu, sunt pachet de nervi. Mi-am dat seama in seara asta cat de mediocri sunt acesti jucatori. Au avut o rabufnire in sezonul trecut, insa adevarata fata a lor sa vede in acest sezon. Nu ma supara neaparat aceasta infrangere, cat modul in care au jucat. In a doua repriza, Steaua putea juca fara Tatarusanu. Si tot castiga. Mi-as dori sa avem si noi macar jumatate din spiritul de invingator al echipei Steaua. De asta ei joaca in Europa iar noi jucam in Liga 1. Ei, la 2-1, inca atacau perpendicular pe poarta noastra. Noi, la acelasi scor, jucam transversal sau inapoi. Asta e diferenta. Ei au spirit de invingatori. Noi suntem o echipa de mijlocul clasamentului. Il contesta lumea pe Dorinel? Dar cu cine sa joace Dorinel? Cu niste jucatori care s-au automultumit cu un cadou de participare in CL si n umai doresc sa lupte pentru a rejuca in Europa?
Am crezut pana acum ca se poate, ca doresc mai mult dar sunt probleme interne, ca am avut ghinion etc. Dar in seara asta, mi-am dat seama. Nu avem ce cauta acolo sus. Nu este locul nostru acolo. Suntem mici, din toate punctele de vedere. Altii sunt invingatori.
Va doresc Sarbatori Fericite!

citeaza

15-04-2012,10:52
HipHop Mesaje: 12 Data inregistrarii: 24/05/2011 Offline
Otelul - Steaua 1-2

Ori a fost blat,ori jucatorii aia nu mai vor sa joace fotbal.

citeaza

RASPUNDE

Pagina 3 din 4
1234 

Forum: Fotbal Intern
Esti logat ca:

Subiect nou

Esti sigur ca vrei sa stergi acest mesaj

OK
Renunta

Copyright Otelul Galati SA 2011 | Termeni si Conditii | Contact

NewFlavorStudio