Ro En
  • Liga 1
    Cupa
    UEFA CL
    Ticketing
    Juvenil
    Nationale
    Diverse
    Mass-media
  • Clasament Liga 1
    Rezultate
    Meciuri
    Cupa Romaniei
  • Meciuri
    Clasament UCL
    Prezentare adversari
    Shop Champions League
    Multimedia
  • Jucatori
    Staff tehnic
  • Istoric
    Conducere
    Marketing
    Stadion
  • CENTRU DE COPII SI JUNIORI
    Echipa a II-a
    Grupele de copii si juniori
  • ZONA SUPORTERI
    Comunitate
    Multimedia: galerie foto, wallpapers, video
Datele de logare sunt invalide
Logare
Inregistrare Recuperare parola
  • ACASA
  • zona suporteri
  • FORUM
  • FOTBAL INTERN
  • SEZONUL 2011 - 2012

RASPUNDE

Pagina 1 din 4
123> 

Vezi primul necitit

01-06-2011,07:42
Laguna GT Mesaje: 161 Data inregistrarii: 10/03/2010 Offline
Sezonul 2011 - 2012

Imi pare rau pentru echipa FC Timisoara, pentru suporterii ei, insa ma bucur enorm ca am scapat de umflatul ala cu 200 de kg de rahat in el. Sper ca o data cu retrogradarea echipei in Liga 3, sa nu il mai sune sclavii astia de la tv in fiecare zi. El care a pozat mereu in victima, toti ceilalti din jurul lui fiind hoti, s-a dovedit de fapt a fi hotul care striga hotii.
Umflatul asta si cu Mititelu in Liga 3 .... oare cum si-l vor imparti televiziunile pe Gigi? :)

Pentru Craiova si Bistrita ..... nici un regret.

citeaza

01-06-2011,11:56
georgev37 Mesaje: 38 Data inregistrarii: 21/03/2011 Offline
Timisoreni.treziti-va!!!!!

Din nefericire acest om a atras in jocul lui murdar sute de oameni sinceri care au crezut , naiv , in toate minciunile inventate doar pentru a-si asigura exonerarea de raspundere !!!
Este jalnic sa vezi un asemenea om , la varsta lui, cum nu are demnitatea de a spune " am gresit"!!

Nu ma bucur ca Timisoara a ajuns in liga a treia, insa acesta este pretul pe care toti acei oameni din interiorul clubului Poli il platesc, alaturi de un oras intreg, pentru ca au lasat un om fara caracter sa-si faca imagine la gsptv in loc sa-si plateasca jucatorii sau datoriile fate de terti!

Asa cum am mai spus , daca Timisoara vrea sa zboare are nevoie urgenta se scape de balast , si acest balast este astazi marian iancu!!!

In rest ma bucur, sincer, ca Dorinel s-a inteles cu clubul Otelul si ca va continua aceasta munca la Galati!!!

OTELUL CHAMPIONS LEAGUE --- MISHTO NU?

FORTZA OTELUL!!!!

citeaza

03-06-2011,11:00

Ce circ ieftin poate fi LPF -ul. Au manuale de licentiere clare iar ei nu sunt in stare ca sa traga o concluzie finala. Dar nah, e bine pentru presa acest lucru.

citeaza

09-06-2011,12:31
Xamax Mesaje: 18 Data inregistrarii: 28/04/2011 Offline
Citat de la Laguna GT:

Imi pare rau pentru echipa FC Timisoara, pentru suporterii ei, insa ma bucur enorm ca am scapat de umflatul ala cu 200 de kg de rahat in el. Sper ca o data cu retrogradarea echipei in Liga 3, sa nu il mai sune sclavii astia de la tv in fiecare zi. El care a pozat mereu in victima, toti ceilalti din jurul lui fiind hoti, s-a dovedit de fapt a fi hotul care striga hotii.
Umflatul asta si cu Mititelu in Liga 3 .... oare cum si-l vor imparti televiziunile pe Gigi? :)

Pentru Craiova si Bistrita ..... nici un regret.

Salut.......intra te rog din curiozitate pe site-ul F.C. Timisoara si vezi ce pareri au acei suporteri timisoreni despre noi galatenii. Suporteri de care tie iti pare rau ca au echipa in liga a 3-a. Si nu sunt unul-doi care au pareri "pozitive" in ceea ce ne priveste pe noi.
In rest, sa ne auzim de bine....FORZA OTELUL.

citeaza

17-06-2011,21:33

Te cred cu ceea ce spui despre parerile suporterilor timisoreni si nu o sa pierd vremea ca sa intru pe site -ul lor. Asta e, inteleg de la tine ca frustrarea e mare in randul lor. Nici o problema, noi radem, ei plang.
Oricum, sper sa se mentina decizia de retrogradare a celor 3 echipe. Craiova e sigur picata. Sa vedem celelalte 2.

Se anunta un sezon 2011 - 2012 foarte greu, cu multe echipe ce emit pretentii reale la primele locuri. Dar prin seriozitate si munca putem ramane in top.

citeaza

19-06-2011,10:30
Citat de la Laguna GT:

Te cred cu ceea ce spui despre parerile suporterilor timisoreni si nu o sa pierd vremea ca sa intru pe site -ul lor. Asta e, inteleg de la tine ca frustrarea e mare in randul lor. Nici o problema, noi radem, ei plang.
Oricum, sper sa se mentina decizia de retrogradare a celor 3 echipe. Craiova e sigur picata. Sa vedem celelalte 2.

Se anunta un sezon 2011 - 2012 foarte greu, cu multe echipe ce emit pretentii reale la primele locuri. Dar prin seriozitate si munca putem ramane in top.

Asa este va fi un sezon mai greu decat cel precedent.In ceea ce priveste seriozitatea si munca, nu-mi fac griji pentru ca vor fi prezente si sezonul acesta.Cel putin atat timp cat Dorinel va fi antrenor.
Cei mai puternici adversari vor fi dupa parerea mea CFR si Rapid.Poate si Steaua si Vaslui.Dinamo in nici un caz. Insa, pentru a ne apara titlul, nu mai trebuie sa facem greselile pe care le-am facut campionatul trecut.Adica nu trebuie sa mai pierdem puncte aiurea,ci sa fim foarte constanti in rezultate.Pt ca sa fim sinceri campionatul precedent am avut ceva noroc deoarece contracandidatele s-au impiedicat in urma noastra foarte mult.In special Timisoara.Si stii vorba aia "ulciorul nu merge de multe ori singur la apa" :).
In orice caz sunt sigur ca vom fi si campionatul viitor in primele trei.Eu sper din tot sufletul sa fim primii ca asa ne sta bine :) FORZA OTELUL.

citeaza

07-07-2011,11:14
Citat de la Xamax:

Salut.......intra te rog din curiozitate pe site-ul F.C. Timisoara si vezi ce pareri au acei suporteri timisoreni despre noi galatenii. Suporteri de care tie iti pare rau ca au echipa in liga a 3-a. Si nu sunt unul-doi care au pareri "pozitive" in ceea ce ne priveste pe noi.
In rest, sa ne auzim de bine....FORZA OTELUL.

Si daca aceea care ne injura sunt civilizati doar cu numele , noi trebuie sa ne coboram la nivelul lor?
Otelul este campioana , fie ca le place sau nu celor din Timisoara sau de cine stie unde , si trebuie sa avem o atitudine intelegatoare fata de cei "mici" nu crezi ?
Ei cu atat au ramas!!!!!!

citeaza

07-07-2011,13:00
Citat de la georgev37:

Si daca aceea care ne injura sunt civilizati doar cu numele , noi trebuie sa ne coboram la nivelul lor?
Otelul este campioana , fie ca le place sau nu celor din Timisoara sau de cine stie unde , si trebuie sa avem o atitudine intelegatoare fata de cei "mici" nu crezi ?
Ei cu atat au ramas!!!!!!

Bineinteles ca nu trebuie sa ne coboram la nivelul lor de subcultura.Dar nici sa stai degeaba fara sa zici nimic nu se poate.
Oricum mi-a placut mult ironia ta cu "cei mici" . Bine zis.
Noi am deranjat foarte mult lume ca am luat titlul.Nu numai pe cei din Timisoara.
Ma uitam pe cotidianele de sport din Romania la orice articol legat de Otelul.Si bineinteles ca erau foarte multe comentarii negative la adresa echipei noastre si originii noaste de moldoveni.Ce poti sa le ceri primitivilor.
Spre surprinderea mea, multi dintre cei care ne aparau erau suporteri dinamovisti, in timp ce stelistii si mai ales rapidistii se intreceau la comentarii jignitoare la adresa noastra.Sa nu mai vorbesc de cei rupti de foame alias Vaslui. Tot respectul pentru suporterii Ceahlaului si a lui Gaz Metan care ne incurajeaza permanent.

citeaza

08-07-2011,20:25
gl-85-pst Mesaje: 3 Data inregistrarii: 19/05/2011 Offline
salut

am si eu o intrebare pentru cei care au grija de site si de imagine clubului.DE CE nu se dau informatii pe site despre disputarea supercupei, despre vanzarea biletelor si despre o plecare organizata spre PIATRA NEAMT?? ar fi foarte frumos si civilizat sa se faca totul organizat si sa ne putem sustine echipa.cum a fost in 2004 la finala cupei romaniei cand s-a rezervat un tren doar pentru galateni....a fost EXCELENT.de ce nu se poate face acelasi lucru si in aceste momente?sa se faca mediatizate toate detaliilepentru ca sunt foarte multi care ar vrea sa mearga...dar din lipsa informatiilor multi vor privi la televizor.HAI OTELU!!:d

citeaza

17-07-2011,20:24

Am inceput bine acest sezon. :-D
Inca un trofeu in vitrina : Supercupa.

citeaza

18-07-2011,12:50

E oficial : Poli TM e in Liga 2. Am scapat de umflat.

citeaza

25-07-2011,20:28

Ne-am facut-o cu mana noastra. Era un meci pe care l-am fi castigat fara probleme. E prima etapa, nu e un mare dezastru, insa pacat ca am pierdut un meci pe care il aveam la indemana. Nu Petrolul a castigat, ci noi am pierdut. Iar Petrolul, dupa meciul de azi, e candidata la retrogradare.

citeaza

25-07-2011,21:59
SorinEmilian Mesaje: 104 Data inregistrarii: 08/03/2011 Offline
Multumim...........

Pentru jocul din aceasta seara cu Petrolul ... Daca pierdeam cu o echipa mai buna nu-mi parea rau dar sa pierzi cu Petrolul , hmmm ... Inseamna ca am auzit bine ce am auzit la inceputul campionatului ca Otelul nu mai are voie in primele 5 ... Oare sa fie adevarat ?

citeaza

27-07-2011,13:04
richard Mesaje: 3 Data inregistrarii: 18/04/2009 Offline
otelul

Salut la toti
Pana la urma se joaca cu portile inchise meciul cu chiajna?

citeaza

28-07-2011,08:58
Dregan Mesaje: 1351 Data inregistrarii: 09/09/2006 Offline
Citat de la richard:

Salut la toti
Pana la urma se joaca cu portile inchise meciul cu chiajna?

Se joaca la Buzau, daca nu se decide altfel de catre Comisia de Recurs a FRF

citeaza

29-07-2011,13:50
quizzit Mesaje: 18 Data inregistrarii: 14/07/2007 Offline

Meciul se joaca la GALATI

FORZA OTELUL !!!!

citeaza

29-07-2011,14:50
Twisted Mesaje: 72 Data inregistrarii: 22/04/2007 Offline

am citit ce ati spus despre timisoreni ca au pareri bune despre noi ? de buni ce erau au aruncat in noi cu scaune si tevile de la steaguri la finalul meciului otelul-timisoara ?!:))

citeaza

30-07-2011,05:19
Faannnyyyy Mesaje: 8 Data inregistrarii: 15/06/2007 Offline

Salutare, as vrea si eu sa stiu mai multe informatii despre biletele sau pachetele de bilete pentru meciurile din Champions League, m-ai facut deja precomanda, dar sunt 100% sigur ca nu o sa pot merge la toate 3, stie cineva daca o sa fie nominale sau transmisibile, in cazul asta le voi lua impreuna cu altcineva in situatia mea. Vreo adresa, vreun topic sau persoana de contact care ma poate lumina in privinta asta?
Multumesc anticipat.

citeaza

02-08-2011,03:40
Citat de la SorinEmilian:

Pentru jocul din aceasta seara cu Petrolul ... Daca pierdeam cu o echipa mai buna nu-mi parea rau dar sa pierzi cu Petrolul , hmmm ... Inseamna ca am auzit bine ce am auzit la inceputul campionatului ca Otelul nu mai are voie in primele 5 ... Oare sa fie adevarat ?

Daca Otelul va juca fotbal cu adevarat si nu se va implica in tot felul de magarii cu siguranta va fi mai sus de locul V , asta daca nu cumva este deja implicata in asemenea manevre!!!!
Daca ai valoare nu ai cum, sa pierzi. si nu te poate opri nimeni , si ca argument dau exemplul lui M. Schummacher la inceputul anilor 2000 cand a fost campion mondial la F1 de 5 ori la rand desi FIA a schimbat de vreo trei ori regulamentul de desfasurare a curselor de F1 !!!!!!!
Stiu ca diferenta pare enorma dar daca se vrea cu adevarat si Otelul nu este "agatata " la nici o combinatie , atunci.........
Partida cu Petrolul ... sa zicem ... un accident sa asteptam inca doua-trei etape si dupa aceea se poate spune ceva ....

FORTZA OTELUL !!!! SUPERCAMPIONII!!!

citeaza

02-08-2011,08:49
SorinEmilian Mesaje: 104 Data inregistrarii: 08/03/2011 Offline
Nu ai inteles.......

Nu mai are voie in primele 5 ... Ordinul vine de sus de la Capitala ... Adica executi ordinele ...daca nu e posibil sa ai soarta Timisoarei - Craiovei - Gloriei ... O sa vedem pe parcurs daca ce am auzit din interior e si adevarat ...

citeaza

RASPUNDE

Pagina 1 din 4
123> 

Forum: Fotbal Intern
Esti logat ca:

Subiect nou

Esti sigur ca vrei sa stergi acest mesaj

OK
Renunta

Copyright Otelul Galati SA 2011 | Termeni si Conditii | Contact

NewFlavorStudio