Ro En
  • Liga 1
    Cupa
    UEFA CL
    Ticketing
    Juvenil
    Nationale
    Diverse
    Mass-media
  • Clasament Liga 1
    Rezultate
    Meciuri
    Cupa Romaniei
  • Meciuri
    Clasament UCL
    Prezentare adversari
    Shop Champions League
    Multimedia
  • Jucatori
    Staff tehnic
  • Istoric
    Conducere
    Marketing
    Stadion
  • CENTRU DE COPII SI JUNIORI
    Echipa a II-a
    Grupele de copii si juniori
  • ZONA SUPORTERI
    Comunitate
    Multimedia: galerie foto, wallpapers, video
Datele de logare sunt invalide
Logare
Inregistrare Recuperare parola
  • ACASA
  • zona suporteri
  • FORUM
  • F.C. OTELUL GALATI
  • A CASTIGAT OTELUL

RASPUNDE

Pagina 2 din 2
12 

Vezi primul necitit

06-12-2011,22:40
camelot2000 Mesaje: 43 Data inregistrarii: 12/05/2011 Offline
Citat de la Brasoveanul:

INAINTE  SA EDSCHIZI  DISCUTIA  TE ROG  SA  SUGI PUTIN  PULA .IMBECILULE  NU TE BAGA IN PROBLEME  CARE TE DEPASESC. IMBECILULE  POPORUL TAU DE PAPAGALI   DACA  AR FI  AVUT  UN   GENIU  PRECUM  EMINESCU   AR  FI  FOST  DEASUPRA  ROMANIEI.DAR  CUM NU AVETI  STATI  DRACULUI   IN  LOCUL  VOPSTRU   DE  MACARONARI.NU  ESTE  DE  MIRARE  CA TE-AI  ACIUAT  INTR-O ZONA A ROMANIEI   PLINA  DE NONVALORI SI  ANALFABETI  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esti sigur ca intra mie si tie sunt eu analfabetul? Mai invata oleac de gramatica romana ca imi pare c-ai mare nevoie.
Daca in brasov e obicei sa sugeti pula asta nu inseamna ca toata lumea face asa.Asta nu e o comparatie intra Italia si Romania pe care nu m-intereseaza deloc, eu iubesc tara mea pentru ca am nascut acolo si sunt mandru de asta dar in l-acelas timp iubesc Romania, si sunt lafel mandru de a fi moldovean in inima, asta mai degraba e o comparatie intra oameni civilizati si un bulangiu care se baga in sufletul altuia fara invitatie.Doamne dar nu aveti un pula mea de forum si voi ca tot vii aici sa scrii prostii?Sau nu are rost pentru ca sunteti prea putini?Voi jucati in deplasare si acasa.

citeaza

06-12-2011,22:46
Citat de la Brasoveanul:

imbecilule nu plange tu la mormint strain!  ti-ai  ales  cea  mai  de cacat  zona  a tarii. go to  hell, tineri  macaronari,.BA  FRTAIERILOR  NU TOT CE  ZBOARA  SE MANANCA. FORTA  FC  BRASOV   hell  to  HOTELUL   galati

Auzi sa te clatesti gura ta de rahat inainte sa rostesti cuvantul Moldova.
Invata un pic de istoria din tara ta si ai respect pentru perla Romaniei.Nu tot ce zboara se mananca? Corect dar ai grija ca nici tot ca gasesti pe teren se baga in cur!CINE TINE CU BRASOV SE BAGA IN CUR UN MORCOV Si acuma gata dute dracului tu si toata brasov, aici e Galatiu e casa nostra si ne pisciam pe echipa ta si pe cupa ta balcanica pulei.MUIE BRASOV.

citeaza

07-12-2011,09:00
Laguna GT Mesaje: 161 Data inregistrarii: 10/03/2010 Offline

Ca sa vezi cat de PROST esti :
1. Scrii cu greseli de ortografie nu din lipsa de consideratie pentru noi, ci din lipsa de utilizare a creierului. Daca te-ar duce capul si nu ai fi PROST, nu ai putea face greseli de ortografie. Dar, de cat te duce capul, de atat scrii.
2. Un alt motiv pentru care esti PROST este ca nu cunosti istoria romanilor. BOULE, Ardealul a fost alipit Romaniei (formata din MOLDOVA si MUNTENIA). Nu Moldova se alipeste cu Ardealul. Voi ati fost alipiti ROMANIEI. Dar nah, unde nu e cap, e vai de picioare. Vezi ca intri la port ilegal de creier. Il ai degeaba, ca nu e util deloc pentru tine.
3. Pe langa faptul ca esti PROST, esti si FUDUL. Habar nu am ce e Cupa Balcanica si nici nu ma intereseaza aceste competitii de consolare, organizate pentru mediocri. Si Otelul a castigat Cupa UEFA Intertoto, dar noi nu facem un caz din asta. A fost o competitie de umplutura, asa ca o lasam balta. Cum spuneam, daca tu crezi ca ii pasa cuiva de Cupa Balcanica, esti un NAIV. Singura echipa care a facut cinste Romaniei, din punct de vedere al participarii in Europa, este Steaua. Au castigat Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, au mai jucat o finala de Cupa Campionilor Europeni etc. Asta da cinste facuta unei tari. Poti adauga daca vrei si sfertul de Cupa UEFA Steaua - Rapid. Dar lasa-ne cu Cupa Balcanica.
4. Si, din nou, ca sa arat ca provii din mahala si esti si PROST pe deasupra, uita-te la limbajul pe care il folosesti. Atat te duce capul, in maniera asta te manifesti. Eu, prin epitetele pe care le-am folosit la adresa ta (PROST, NAIV, FUDUL etc.), nu te-am jignit. Asa esti tu.
5. Se vede clar ca ai o frustrare mare fata de Moldova. Ma bucur enorm ca noi suntem cauza frustrarii tale. Asta inseamna ca ne uitam la tine de sus in jos. De fapt, tu te uiti la noi de jos in sus. Piticule, vezi ca ti s-a umflat o vena pe langa tampla de atata frustrare.
Gata, m-am distrat destul pe seama ta. Mars inapoi la cusca din mahalaua ta. Eu am treaba : ma uit la Benfica - Otelul din grupele CHAMPIONS LEAGUE.

citeaza

08-12-2011,17:23
Brasoveanul Mesaje: 13 Data inregistrarii: 22/08/2011 Offline
ptr laguna gt
Citat de la Laguna GT:

Ca sa vezi cat de PROST esti :
1. Scrii cu greseli de ortografie nu din lipsa de consideratie pentru noi, ci din lipsa de utilizare a creierului. Daca te-ar duce capul si nu ai fi PROST, nu ai putea face greseli de ortografie. Dar, de cat te duce capul, de atat scrii.
2. Un alt motiv pentru care esti PROST este ca nu cunosti istoria romanilor. BOULE, Ardealul a fost alipit Romaniei (formata din MOLDOVA si MUNTENIA). Nu Moldova se alipeste cu Ardealul. Voi ati fost alipiti ROMANIEI. Dar nah, unde nu e cap, e vai de picioare. Vezi ca intri la port ilegal de creier. Il ai degeaba, ca nu e util deloc pentru tine.
3. Pe langa faptul ca esti PROST, esti si FUDUL. Habar nu am ce e Cupa Balcanica si nici nu ma intereseaza aceste competitii de consolare, organizate pentru mediocri. Si Otelul a castigat Cupa UEFA Intertoto, dar noi nu facem un caz din asta. A fost o competitie de umplutura, asa ca o lasam balta. Cum spuneam, daca tu crezi ca ii pasa cuiva de Cupa Balcanica, esti un NAIV. Singura echipa care a facut cinste Romaniei, din punct de vedere al participarii in Europa, este Steaua. Au castigat Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, au mai jucat o finala de Cupa Campionilor Europeni etc. Asta da cinste facuta unei tari. Poti adauga daca vrei si sfertul de Cupa UEFA Steaua - Rapid. Dar lasa-ne cu Cupa Balcanica.
4. Si, din nou, ca sa arat ca provii din mahala si esti si PROST pe deasupra, uita-te la limbajul pe care il folosesti. Atat te duce capul, in maniera asta te manifesti. Eu, prin epitetele pe care le-am folosit la adresa ta (PROST, NAIV, FUDUL etc.), nu te-am jignit. Asa esti tu.
5. Se vede clar ca ai o frustrare mare fata de Moldova. Ma bucur enorm ca noi suntem cauza frustrarii tale. Asta inseamna ca ne uitam la tine de sus in jos. De fapt, tu te uiti la noi de jos in sus. Piticule, vezi ca ti s-a umflat o vena pe langa tampla de atata frustrare.
Gata, m-am distrat destul pe seama ta. Mars inapoi la cusca din mahalaua ta. Eu am treaba : ma uit la Benfica - Otelul din grupele CHAMPIONS LEAGUE.

1. Te  asigur din nou ca fac mari eforturi sa scriu pe intelesul '' DOMNIILOR VOASTRE''.Nivelul cultural al moldovenilor din ziua de azi este JENANT.2.In aceasta  '' cestiune''  parerea istoricilor   este  impartita.Cert este faptul ca Ardealul a avut numai de pierdut iar Moldova de castigat.3.Pentru cultura ta generala(care este NULA) Cupa Balcanica era competitia,care se organiza intre tarile aferente spatiului balcanic.La acea vreme era o competitie respectata in Europa.4.Este singurul punct in care ai dreptate.Am folosit un limbaj indecent pentru care imi cer scuze.5.NU AM NICI O FRUSTRARE FATA DE MOLDOVA.Am recunoscut faptul ca MOLDOVENII au fost un neam de oameni harnici si cinstiti.DAR DIN PACATE AU FOST.Astazi sunteti niste lepre  si jigodii.Sunteti un balast pentru Romania. HOTI,TICALOSI,BANDITI,CURVE,ANALFABETI-MAHALAUA ROMANIEI-. Cat despre faptul ca te uiti la Benfica-HOTELUL paguba-n ciuperci!!!!!!! HOTELUL  GALATI  rusinea Romaniei si a Europei echipa minune fara  nici un punct in CHAMPIONS LEAGUE.

citeaza

08-12-2011,17:51
Brasoveanul Mesaje: 13 Data inregistrarii: 22/08/2011 Offline
PTR UN BROSCAR IGNORANT
Citat de la camelot2000:

Auzi sa te clatesti gura ta de rahat inainte sa rostesti cuvantul Moldova.
Invata un pic de istoria din tara ta si ai respect pentru perla Romaniei.Nu tot ce zboara se mananca? Corect dar ai grija ca nici tot ca gasesti pe teren se baga in cur!CINE TINE CU BRASOV SE BAGA IN CUR UN MORCOV Si acuma gata dute dracului tu si toata brasov, aici e Galatiu e casa nostra si ne pisciam pe echipa ta si pe cupa ta balcanica pulei.MUIE BRASOV.

Ba fraiere !!!!!.Habar nu ai,pe ce lume te aflii!!!!.Ai  fugit  din Italia unde mureai de foame,si te dai crocodil in Romania.Acum dupa atatia ani se stie si in ROMANIA, ca voi ''OCCIDENTALII'' sunteti de fapt niste analfabeti si slugi ale americanilor.Taci dracului din gura si fii multumit ca ai gasit un loc unde sa te aciuezi.DACA  AVEAI UN MINIM DE CULTURA SI EDUCATIE AI FI FUGIT DE MOLDOVA CA DRACUL DE TAMAIE..ARDEALUL-BUNASTARE,PROGRES,CIVILIZATIE-,MOLDOVA-SARACIE,PROSTIE,PRIMITIVISM.

citeaza

08-12-2011,21:31
valismengl Mesaje: 8 Data inregistrarii: 28/05/2011 Offline
Citat de la Brasoveanul:

1. Te  asigur din nou ca fac mari eforturi sa scriu pe intelesul '' DOMNIILOR VOASTRE''.Nivelul cultural al moldovenilor din ziua de azi este JENANT.2.In aceasta  '' cestiune''  parerea istoricilor   este  impartita.Cert este faptul ca Ardealul a avut numai de pierdut iar Moldova de castigat.3.Pentru cultura ta generala(care este NULA) Cupa Balcanica era competitia,care se organiza intre tarile aferente spatiului balcanic.La acea vreme era o competitie respectata in Europa.4.Este singurul punct in care ai dreptate.Am folosit un limbaj indecent pentru care imi cer scuze.5.NU AM NICI O FRUSTRARE FATA DE MOLDOVA.Am recunoscut faptul ca MOLDOVENII au fost un neam de oameni harnici si cinstiti.DAR DIN PACATE AU FOST.Astazi sunteti niste lepre  si jigodii.Sunteti un balast pentru Romania. HOTI,TICALOSI,BANDITI,CURVE,ANALFABETI-MAHALAUA ROMANIEI-. Cat despre faptul ca te uiti la Benfica-HOTELUL paguba-n ciuperci!!!!!!! HOTELUL  GALATI  rusinea Romaniei si a Europei echipa minune fara  nici un punct in CHAMPIONS LEAGUE.

auzi ba brasovene? maarsssss! galatenii au facut legea pe la voi acum cativa ani cand ne tot dadea la stiri ca batem lumea la munte si mare, deci la smecherie va dam tare la vinclu. la istorie numai zic ca daca nu era stefan cel mare mama ta si acum avea turci la cur, iar la cultura eminescu e mare si e peste ardealu vostru de cacat asa ca dai cu praf pe aici ca deja putzi si a prostie si a cacat

citeaza

08-12-2011,21:31
Citat de la Brasoveanul:

auzi ba brasovene? maarsssss! galatenii au facut legea pe la voi acum cativa ani cand ne tot dadea la stiri ca batem lumea la munte si mare, deci la smecherie va dam tare la vinclu. la istorie numai zic ca daca nu era stefan cel mare mama ta si acum avea turci la cur, iar la cultura eminescu e mare si e peste ardealu vostru de cacat asa ca dai cu praf pe aici ca deja putzi si a prostie si a cacat

citeaza

08-12-2011,21:43
jettt
Citat de la Brasoveanul:

imbecilule nu plange tu la mormint strain!  ti-ai  ales  cea  mai  de cacat  zona  a tarii. go to  hell, tineri  macaronari,.BA  FRTAIERILOR  NU TOT CE  ZBOARA  SE MANANCA. FORTA  FC  BRASOV   hell  to  HOTELUL   galati

sa ma cac in brasovul tau si in ce mananci tu de craciun. daca am luat campionat pe nedrept atunci vam ars am luat si banii di liga da voi ramaneti in saracia voastra din brasov ca si asa nu o sa mai aveti unde sa jucati ca vati cacat in ele stadioane care le aveati. iar marius stan hot cum e el a facut baza sportiva in galati asa ca dute si lingeo in alta parte

citeaza

08-12-2011,23:46

Zi tata, care e problema ta? Ai terminat baterie la vibrator? Esti masochist ca tot vii aici sa fii injurat? Eu nu tac din gura pur si simplu pentru ca asta e casa nostra, esti tu ca te bagi aici neinvitat. Daca chiar esti sigur ca t-afli in cea mai frumoasa, bogata, civilizata regiune din Romania de ce nu stai acolo frumos si ne lasi in pace ca tot nu te intelegem atat de prosti si primitivi suntem? Daca chiar esti sigur ca echipa ta e atat de mare si iti freci pula in continuare cu un titlu din 1961, tii cu ea si iar lasa-ne in pace sa ne bucuram cu un insignificant titlu de campeona romaniei si cu o mica supercupa. E evident ca lumina soarelui ca cupa balcanica e cel mai important trofeu din istoria fotbalui asa ca de ce iti implici cu noi saraci? De asemenea e evident ca daca era Brasov in locul nostru in liga campionilor facea 18 puncte si cu United cel putin ar castiga 3-0... E un pacat ca voi preferati cupa balcanica si nu permiteti la toti europeni sa vada echipa ca toata tara a numit "Barcelona Romaniei" pentru ca joaca si mai bine si spectacular decat catalanilor. Am si noi o rugaminte la voi: pe langa faptul ca in curand ne intalnim in etapa di Liga 1 pe TEREN NEUTRU din Brasov sa nu ne da-ti mai mult de 3 goluri, va rugam din suflet. Iti dau un sfat in prietenie, fratele meu, du-te la un cabinet psihiatric c-ai mare dar mare nevoie.

citeaza

09-12-2011,08:10
Citat de la Brasoveanul:

Eu unul inchei aici polemica cu tine. Daca tu ai impresia ca Ardealul este mai sus decat Moldova, atunci te inseli amarnic. Dar, chiar si asa, daca e asa de bine, nu inteleg de ce vii pe acest site ca sa iti arunci frustrarile si sa ne jignesti pe noi. A venit vreun galatean la voi pe site ca sa faca acelasi lucru pe care il faci tu aici? Nu cred. Fii bucuros ca Ardealul este peste Moldova (asa cum crezi tu)  si lasa-ne atunci pe noi in durerea si in amaraciunea noastra. Un singur lucru iti spun: 50 de ani de comunism au lovit in TOATA ROMANIA la fel, deci si in voi, si in noi.
Daca ar fi fost orice alta echipa din Romania acum in CL, deci si echipe din Brasov, nu ar fi facut mai mult decat Otelul. Si chiar daca ar fi scos 1 punct sau 2 puncte, tot locul 4 in grupa l-ar fi luat. Diferentele sunt prea mari intre noi si ei. Experienta de a fi fost acolo + mandria noastra ca ne-am sustinut echipa in CL ..... astea raman pe viata in inimile noastre. Si suntem mandri de echipa pe care o sustinem. Si asta nu se va schimba, indiferent cati oameni ca tine vor comenta asa aici pe forum, prin ziare, pe la tv etc.
Gata, eu inchei aici. Succes lui FC Brasov in obiectivele pe care si le-a propus.

citeaza

09-12-2011,08:16
Citat de la camelot2000:

Zi tata, care e problema ta? Ai terminat baterie la vibrator? Esti masochist ca tot vii aici sa fii injurat? Eu nu tac din gura pur si simplu pentru ca asta e casa nostra, esti tu ca te bagi aici neinvitat. Daca chiar esti sigur ca t-afli in cea mai frumoasa, bogata, civilizata regiune din Romania de ce nu stai acolo frumos si ne lasi in pace ca tot nu te intelegem atat de prosti si primitivi suntem? Daca chiar esti sigur ca echipa ta e atat de mare si iti freci pula in continuare cu un titlu din 1961, tii cu ea si iar lasa-ne in pace sa ne bucuram cu un insignificant titlu de campeona romaniei si cu o mica supercupa. E evident ca lumina soarelui ca cupa balcanica e cel mai important trofeu din istoria fotbalui asa ca de ce iti implici cu noi saraci? De asemenea e evident ca daca era Brasov in locul nostru in liga campionilor facea 18 puncte si cu United cel putin ar castiga 3-0... E un pacat ca voi preferati cupa balcanica si nu permiteti la toti europeni sa vada echipa ca toata tara a numit "Barcelona Romaniei" pentru ca joaca si mai bine si spectacular decat catalanilor. Am si noi o rugaminte la voi: pe langa faptul ca in curand ne intalnim in etapa di Liga 1 pe TEREN NEUTRU din Brasov sa nu ne da-ti mai mult de 3 goluri, va rugam din suflet. Iti dau un sfat in prietenie, fratele meu, du-te la un cabinet psihiatric c-ai mare dar mare nevoie.

Uite aici ce mare competitie a fost Cupa Balcanica : http://ro.wikipedia.org/wiki/Cupa_Balcanic%C4%83.
Sau, ca nu pierzi vremea, am facut un copy-paste :
"În 1961 a fost înființată o Cupă a Balcanilor pentru cluburile de fotbal din Albania, Bulgaria, Grecia, România, Turcia și Iugoslavia. Competiției nu i s-a acordat o importanță foarte mare în țările în cauză."

Cu ocazia asta am aflat si eu ca am jucat si noi finala acestei cupe in 1992 si la rejucare am pierdut cu 0 - 1. 

citeaza

RASPUNDE

Pagina 2 din 2
12 

Forum: F.C. Otelul Galati
Esti logat ca:

Subiect nou

Esti sigur ca vrei sa stergi acest mesaj

OK
Renunta

Copyright Otelul Galati SA 2011 | Termeni si Conditii | Contact

NewFlavorStudio