- ACASA
- zona suporteri
- FORUM
- F.C. OTELUL GALATI
- SUGESTII PENTRU CONDUCATORII OTELULUI GALATI
eu sugerez conducerii sa-i MANANCE CANCERU pe toti in frunte cu DORINEL MUNTEANU (tot ce a facut pe teren a fost sters pe banca) si STAN, iar apoi pe TOTI GALATENII. hotii dracului care sunteti. v-ati batut joc de fotbalu din tara asta. voi ati castigat pe teren? gunoaiele dracu. nu sunteti in stare sa luati 1 (unu) punct in europa. Zderente imputite. bine ca nu sunteti cu barcelona sau madrid in grupa sa va imbogatiti de la prostii care vin sa plateasca biletu. macar gunoaiele de la urziceni s-au calificat in primavara. voi FARA ARBITRII SUNTETI 0 (ZZEERROO). SA VA MANANCE CANCERU PE TOTI SI IN COSCIUG SA VA INGROAPE CU BANII CARE I-ATI FURAT. "sa va ajunga si acolo ca aici nu va ajunge nimic"RUSINE DORINEL MUNTEANU. GUNOAIE INFECTE
Bai tampitule, inainte sa rostesti cuvantul DORINEL MONTEANU sau GALATI e mai bine sa te clatesti gura. Nu stiu cu ce echipa tii si nici nu m-intereseza ca oricum esti inteligent ca un bostan stricat. Dar daca creierul tau iti permite s-intelegi ceva despre fotbal nu e posibil sa n-ai vazut ca Otelul in 4 meci jucati in Europa s-a batut intotdeauna cu curaj si un joc frumos (in afara meciului cu Benfica) si ar trebui s-avea cel putin 3 puncte pana acum. Cunosc alte echipe care au facut de rusine pe tara asta, una de care nu m-amintesc numele, hai ma ala ca a luat 5 palme in fata evreilor, cum o cheama? Prostaua? Rahataua? Pai nu stiu pentru mine existe numai Otelul si tu... Poti sa te duci in p....a mati
P.S.: Sa iti dae Dumnezeu tot ce ne ai dorit dar sunt generos: dublu!
nicio veste cu asa zisa diferenta de bani de la abonamentele UCL? eu am achizitionat 2 abonament, iar ultima veste s-a dat pe 31.0ct.2011 ca se vor trimite dar de atunci nu mai raspunde nimeni nici macar la telefon...macar sa mi se scada diferenta din pretul abonamentului retururlui asta dak nu o fi fost o inginerie financiara cu un tepar la un capat (UCL), cu o persoana de la Otelul cu girul careia s-a realizat "micarea" si pacaliciul (suporterul galataean). Astept sa ma conving HAI OTELUL 
nicio veste cu asa zisa diferenta de bani de la abonamentele UCL? eu am achizitionat 2 abonament, iar ultima veste s-a dat pe 31.0ct.2011 ca se vor trimite dar de atunci nu mai raspunde nimeni nici macar la telefon...macar sa mi se scada diferenta din pretul abonamentului retururlui asta dak nu o fi fost o inginerie financiara cu un tepar la un capat (UCL), cu o persoana de la Otelul cu girul careia s-a realizat "micarea" si pacaliciul (suporterul galataean). Astept sa ma conving HAI OTELUL 
Bai tampitule, inainte sa rostesti cuvantul DORINEL MONTEANU sau GALATI e mai bine sa te clatesti gura. Nu stiu cu ce echipa tii si nici nu m-intereseza ca oricum esti inteligent ca un bostan stricat. Dar daca creierul tau iti permite s-intelegi ceva despre fotbal nu e posibil sa n-ai vazut ca Otelul in 4 meci jucati in Europa s-a batut intotdeauna cu curaj si un joc frumos (in afara meciului cu Benfica) si ar trebui s-avea cel putin 3 puncte pana acum. Cunosc alte echipe care au facut de rusine pe tara asta, una de care nu m-amintesc numele, hai ma ala ca a luat 5 palme in fata evreilor, cum o cheama? Prostaua? Rahataua? Pai nu stiu pentru mine existe numai Otelul si tu... Poti sa te duci in p....a mati
P.S.: Sa iti dae Dumnezeu tot ce ne ai dorit dar sunt generos: dublu!
dorinel a dat totul pt otelu si marius stan la fel asa ca toti care au de comentat sa-si tina parerile pt ei 
Orice ar fi Dorinel trebuie sa ramana la Otelul... Echipa se va trezi intr-un final... Nu mai exista un antrenor ca Dorinel...el se confunda cu jucatorii, este unul dintre ei si cred ca a discutat cu ei de fiecare data ca de la egal la egal, ierarhic, vorbind... Sa vazut ca am luat campionatul si supercupa...
Sper ca domnul Stan sa aiba rabdare cu echipa si cu Dorinel... Inca mai exista euforia campionatului trecut... Vom trece peste numai prin unitate, club+echipa+suporteri... 
@Arbok
De acord cu tine intru totul.
Sunt atatia tampiti printre suporterii lui Otelul care s-au invatat cu "performanta". Am avut atata performanta, incat nu mai putem acum ca echipa are un recul. Si trebuie domnule schimbat antrenorul. Cel care a adus singurele 2 trofee din club nu mai este bun. Brusc, s-a stricat. Adica Ferguson sau Venger (pastrand proportiile bineinteles) nu sunt criticati ca echipele lor nu au adus tot timpul trofee. Dar la noi, nu se mai poate. Gata cu antrenorul. El este de vina. Asta e, fiecare dupa numarul de neuroni.
Cum zici si tu, nu mai conteaza ca antrenorul este apropiat de jucatorii lui, ca aduce o mentalitate de profesionist si ca incearca sa o implementeze si jucatorilor nostri, nu mai conteaza performanta obtinuta etc. .... nu mai conteaza decat rezultatul pe termen scurt. Asta e, cum am zis .... fiecare functie de neuroni si de cand poate gandi. Bine ca Marius Stan e cerebral.
http://www.adevarul.ro/sport/fotbal_intern/Sport-Dorinel-Gigi-Gentelman_0_668933380.html
O bijuterie de om avem: Dorinel Munteanu...
AVEM BUN SIMT PESTE MASURA... Sa fim mandri ca reprezinta Otelul Galati...
La polul opus: Berbecalita si Porumbita...care injura ca la usa cortului...
Dl. Craciunescu nu trebuie sa le dea satisfactie acestor huligani, ca Berbecalita si Porumbita...Sa nu isi dea demisia niciodata...A fost, este si va fi CEL MAI MARE ARBITRU pe care-l putea avea Romania...