- ACASA
- zona suporteri
- FORUM
- F.C. OTELUL GALATI
- MULTUMIM OTELULE
Multumim baieti pentru acest an minunat ca n-aveti daruit. Ati luptat meci dupa meci cu curaj, cu vointa, ca lei. Voi impreuna cu Dorinel ati scris cele mai frumoase pagine din istoria clubului si orice se va intempla de acuma inainte nimen si nimic va putea schimba acest lucru. Eu sunt strain dar din dragul vostru m-am simtit Galatean si mandru de a fi otelar in suflet Vreau sa v-urez sarbatoare fericite si toate cele bune pentru anul care va veni, ca 2012 n-aduca alte bucurie, noi suntem gata pentru a zi inca o-data: MULTUMIM OTELULE!
http://www.youtube.com/watch?v=W6_IpmJ2CBs&context=C34dd566ADOEgsToPDskI7NO3N-Xwi5mTrvQr6YB0g
Daca tragem linie dupa perioada august - decembrie, pot spune ca este bine. De ce doar bine :
CL : Am fost la meciurile de acasa, le-am vazut la tv pe cele din deplasare. In ambele cazuri, am fost mandru de echipa pe care o sustin, am tipat de bucurie la orice faza de poarta, m-am ofticat la golurile primite sau la jocurile mai putin reusite cu Benfica si Basel de acasa .... per total am trait intens aceste meciuri. Si, in acea atmosfera, sa auzi imnul CL .... chiar ca te ia cu furnicaturi. Am ramas insa si cu gustul amar ca se putea mai mult. Dupa fiecare meci, am zis ca se putea mai mult. Din pacate, nu s-a putut.
Cupa : Aici, totul e OK. Eu sunt sigur ca trecem si de Vaslui, desi meciul va fi foarte dificil.
Campionat : Diversele framantari din sanul echipei (cand vin 18.000.000 euro toti sar la o "felie de tort"), lipsa unor transferuri, neobisnuinta cu ritmul sambata - miercuri - sambata, neplata la timp a salariilor etc si-au pus amprenta asupra evolutiilor si rezultatelor din Liga 1. Acum suntem la 9 puncte de locul 1. Se poate remonta diferenta. Dar avem nevoie de atmosfera din sezonul trecut. Adica liniste la echipa, banii dati la timp si Dorinel & jucatorii lasati sa-si faca treaba.
Oricum, sunt optimist pentru cea de a doua parte a sezonului.
FORZA OTELUL !!!!