Ro En
  • Liga 1
    Cupa
    UEFA CL
    Ticketing
    Juvenil
    Nationale
    Diverse
    Mass-media
  • Clasament Liga 1
    Rezultate
    Meciuri
    Cupa Romaniei
  • Meciuri
    Clasament UCL
    Prezentare adversari
    Shop Champions League
    Multimedia
  • Jucatori
    Staff tehnic
  • Istoric
    Conducere
    Marketing
    Stadion
  • CENTRU DE COPII SI JUNIORI
    Echipa a II-a
    Grupele de copii si juniori
  • ZONA SUPORTERI
    Comunitate
    Multimedia: galerie foto, wallpapers, video
Datele de logare sunt invalide
Logare
Inregistrare Recuperare parola
  • ACASA
  • zona suporteri
  • FORUM
  • F.C. OTELUL GALATI
  • MULTUMIM OTELULE

RASPUNDE

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

19-12-2011,00:07
camelot2000 Mesaje: 43 Data inregistrarii: 12/05/2011 Offline
MULTUMIM OTELULE

Multumim baieti pentru acest an minunat ca n-aveti daruit. Ati luptat meci dupa meci cu curaj, cu vointa, ca lei. Voi impreuna cu Dorinel ati scris cele mai frumoase pagine din istoria clubului si orice se va intempla de acuma inainte nimen si nimic va putea schimba acest lucru. Eu sunt strain dar din dragul vostru m-am simtit Galatean si mandru de a fi otelar in suflet Vreau sa v-urez sarbatoare fericite si toate cele bune pentru anul care va veni, ca 2012 n-aduca alte bucurie, noi suntem gata pentru a zi inca o-data: MULTUMIM OTELULE!  
http://www.youtube.com/watch?v=W6_IpmJ2CBs&context=C34dd566ADOEgsToPDskI7NO3N-Xwi5mTrvQr6YB0g

citeaza

19-12-2011,07:52
Laguna GT Mesaje: 161 Data inregistrarii: 10/03/2010 Offline
1/2 de drum

Daca tragem linie dupa perioada august - decembrie, pot spune ca este bine. De ce doar bine :
CL : Am fost la meciurile de acasa, le-am vazut la tv pe cele din deplasare. In ambele cazuri, am fost mandru de echipa pe care o sustin, am tipat de bucurie la orice faza de poarta, m-am ofticat la golurile primite sau la jocurile mai putin reusite cu Benfica si Basel de acasa .... per total am trait intens aceste meciuri. Si, in acea atmosfera, sa auzi imnul CL .... chiar ca te ia cu furnicaturi. Am ramas insa si cu gustul amar ca se putea mai mult. Dupa fiecare meci, am zis ca se putea mai mult. Din pacate, nu s-a putut.
Cupa : Aici, totul e OK. Eu sunt sigur ca trecem si de Vaslui, desi meciul va fi foarte dificil.
Campionat : Diversele framantari din sanul echipei (cand vin 18.000.000 euro toti sar la o "felie de tort"), lipsa unor transferuri, neobisnuinta cu ritmul sambata - miercuri - sambata, neplata la timp a salariilor etc si-au pus amprenta asupra evolutiilor si rezultatelor din Liga 1. Acum suntem la 9 puncte de locul 1. Se poate remonta diferenta. Dar avem nevoie de atmosfera din sezonul trecut. Adica liniste la echipa, banii dati la timp si Dorinel & jucatorii lasati sa-si faca treaba.

Oricum, sunt optimist pentru cea de a doua parte a sezonului.
 FORZA OTELUL !!!! 

citeaza

19-12-2011,19:23
ukgl Mesaje: 13 Data inregistrarii: 10/05/2011 Offline
cum???

multumim, bineinteles, pentru jocul frumos aratat in cl si in campionat...si pentru bunul simt de asemenea.

citeaza

22-12-2011,08:24
Laguna GT Mesaje: 161 Data inregistrarii: 10/03/2010 Offline
Sarbatori Fericite!

Un Craciun Fericit alaturi de familii tuturor suporterilor lui Otelul si celor din club. Sa avem un 2012 mai bun pe toate planurile!
Sarbatori Fericite!

citeaza

RASPUNDE

Pagina 1 din 1
1 

Forum: F.C. Otelul Galati
Esti logat ca:

Subiect nou

Esti sigur ca vrei sa stergi acest mesaj

OK
Renunta

Copyright Otelul Galati SA 2011 | Termeni si Conditii | Contact