- ACASA
- zona suporteri
- FORUM
- F.C. OTELUL GALATI
- BENFICA LISABONA - OTELUL GALATI - CL - 07.12.11
Poze din prima zi a deplasarii la Lisabona
https://picasaweb.google.com/113081432003458205061/BenficaLisbonOtelulGalatiCL
S-a terminat!
A fost frumos, scurt, uneori cu sangele fierband la vreo faza periculoasa, pe alocuri dezamagitor, dar, per total, frumos. Nu suntem ultimii din Europa, dar nici nu ne onoreaza acel 0 din dreptul nostru. Prima oara e mai greu. Ne intoarcem in Liga 1 si sper sa prindem macar EL la finalul acestui sezon. Avem nevoie de continuitate in Europa.
Forza OTELUL !!!
S-a terminat!
A fost frumos, scurt, uneori cu sangele fierband la vreo faza periculoasa, pe alocuri dezamagitor, dar, per total, frumos. Nu suntem ultimii din Europa, dar nici nu ne onoreaza acel 0 din dreptul nostru. Prima oara e mai greu. Ne intoarcem in Liga 1 si sper sa prindem macar EL la finalul acestui sezon. Avem nevoie de continuitate in Europa.
Forza OTELUL !!!
Eu sunt mandru de baieti nostri, au luptat cu curaj in fiecare meci si nimeni, nici macar marele Manchester a reusit sa ne umilieze cum a crezut cineva.
Dupa cum am jucat trebuiea s-aveam macar 3-4 puncte.Acuma trebuie neaparat sa ne gandim la cupa (eu cred ca putem castiga) si la Liga.Pacat c-am aruncat puncte cu Petrolul si U Cluj in deplasare si mai mult cu Mioveni, Chiajna si Astra acasa.Cu aceste puncte (si daca ramanea infrangeri cu Steaua, Dinamo, Cfr, Vaslui) Otelul era la numai 2 puncte din Dinamo!Haide baieti alatur de voi la bine si la greu.