- HOME
- supporter zone
- FORUM
- F.C. OTELUL GALATI
- ECHIPAMENTE NOI ??
Ce se stie despre echipamentele pentru sezonul viitor? eu parca stiam ca anul asta termina intelegerea cu masita si ca nu mai continua. Poate trecem pe adidas sau nike cu numele pe tricouri sa vada Europa numele celor care-i dominaaa!! Ne asteptam la ceva deosebit
Si eu vreau tricouri care sa arate mai bine...dar nu vreau neaparat firme deastea de "cocalari" (cum s-au inradacinat la noi). Daca ramane Masita e ok pentru mine...doar sa mai schimbe modelul oleaca, si sa nu bage faza cu numele pe tricou...ca astfel se dau toti mari "intelectuali" in fotbal, ca ei stiu jucatorii dar habar nu au, ca ei citesc pe tricou
Si eu consider ca nu marca tricoului conteaza, ci felul in care arata. Deci, daca ramane Masita sau nu, pentru mine e mai putin important. Mie insa mi-au placut mai mult tricourile de rezerva decat cele "de acasa". Acea combinatie albastru - negru mi-a placut mai mult.
Asteptam si vedem cu ce se vine nou (daca se va schimba ceva) ..... numai sa putem si noi sa le comandam de pe magazinul on-line. :)
http://dunareabatrana.com/index.php/20110609895/Stiri/tricouri-noi-pentru-liga-campionilor.html
Am citit articolul multumim :D intr-un fel e bine si asa ca sunt frumoase si astea si atat timp cat o sa fie numele pe tricouri eu sunt multumit :D abea asteptam sa le vedem si sa purtam cu mandrie insemnele Ch.League. Sunt curios cum va fi al3lea echipament :D