En Ro
  • League 1
    Cup
    UEFA CL
    Ticketing
    Youth Academy
    National teams
    Miscellaneous
    Media
  • League 1 Table
    Results
    Games
    Romanian Cup
  • Games
    UCL Table
    Opponents presentation
    Shop Champions League
    Multimedia
  • Players
    Technical Staff
  • Club History
    Management
    Marketing
    Stadium
  • JUNIOR ACADEMY
    Second Team
    Junior Academy
  • SUPPORTER ZONE
    Community
    Multimedia: photo galery, wallpapers, video
Invalid username or password
Login
Register Password recovery
  • HOME
  • supporter zone
  • FORUM
  • F.C. OTELUL GALATI
  • ECHIPAMENTE NOI ??

Pagina 1 din 1
1 

First unread post

02-06-2011,20:54
Devilutzu Messages: 44 Registration date: 01/03/2007 Offline
Echipamente noi ??

Ce se stie despre echipamentele pentru sezonul viitor? eu parca stiam ca anul asta termina intelegerea cu masita si ca nu mai continua. Poate trecem pe adidas sau nike cu numele pe tricouri sa vada Europa numele celor care-i dominaaa!! Ne asteptam la ceva deosebit

03-06-2011,12:01
dedeman Messages: 16 Registration date: 30/03/2010 Offline
salutare

stie cineva unde ne putem poza si noi cu trofeul de campioni? sa pus intr-o vitrina ceva? sau il tine marius stan acasa?

03-06-2011,13:55
Spidergeo Messages: 19 Registration date: 03/03/2007 Offline
Citat de la Devilutzu:

Ce se stie despre echipamentele pentru sezonul viitor? eu parca stiam ca anul asta termina intelegerea cu masita si ca nu mai continua. Poate trecem pe adidas sau nike cu numele pe tricouri sa vada Europa numele celor care-i dominaaa!! Ne asteptam la ceva deosebit

Si eu vreau tricouri care sa arate mai bine...dar nu vreau neaparat firme deastea de "cocalari" (cum s-au inradacinat la noi). Daca ramane Masita e ok pentru mine...doar sa mai schimbe modelul oleaca, si sa nu bage faza cu numele pe tricou...ca astfel se dau toti mari "intelectuali" in fotbal, ca ei stiu jucatorii dar habar nu au, ca ei citesc pe tricou

06-06-2011,09:28
Laguna GT Messages: 161 Registration date: 10/03/2010 Offline

Si eu consider ca nu marca tricoului conteaza, ci felul in care arata. Deci, daca ramane Masita sau nu, pentru mine e mai putin important. Mie insa mi-au placut mai mult tricourile de rezerva decat cele "de acasa". Acea combinatie albastru - negru mi-a placut mai mult.
Asteptam si vedem cu ce se vine nou (daca se va schimba ceva) ..... numai sa putem si noi sa le comandam de pe magazinul on-line. :)

09-06-2011,08:02
Dregan Messages: 1351 Registration date: 09/09/2006 Offline
Tricouri-noi-pentru-liga-campionilor

http://dunareabatrana.com/index.php/20110609895/Stiri/tricouri-noi-pentru-liga-campionilor.html

09-06-2011,13:43
Devilutzu Messages: 44 Registration date: 01/03/2007 Offline
Da
Citat de la Dregan:

http://dunareabatrana.com/index.php/20110609895/Stiri/tricouri-noi-pentru-liga-campionilor.html

Am citit articolul multumim :D intr-un fel e bine si asa ca sunt frumoase si astea si atat timp cat o sa fie numele pe tricouri eu sunt multumit :D abea asteptam sa le vedem si sa purtam cu mandrie insemnele Ch.League. Sunt curios cum va fi al3lea echipament :D

08-01-2012,18:58
Laguna GT Messages: 161 Registration date: 10/03/2010 Offline

Am citit prin presa ca, incepand din 2012, Arcelor Mittal nu va mai sponsoriza pe Otelul. Sa inteleg ca pe tricouri nu vom mai vedea scris din retur numele acestei companii?

Pagina 1 din 1
1 

Forum: F.C. Otelul Galati
Logged in as::

New topic

Are you sure you want to delete this message

OK
Cancel

Copyright Otelul Galati SA 2011 | Terms and Conditions | Contact

NewFlavorStudio